fbpx

Psykoterapeut Anita Stage

Familie- og psykoterapeut
JEG HAR ERFARINGER MED

Brug for psykoterapi…

Der kan være mange forskellige årsager til at kontakte en psykoterapeut. Jeg tilbyder psykoterapeutisk rådgivning, individuelt terapi, parterapi, familieterapi, samtaler til børn, unge og voksne.

Det hjælper at tale om tingene, og det hjælper endnu mere, hvis du har både hjertet, og kroppen med i samtalerne.

Vi finder i fællesskab ud af hvad du gerne vil opnå, og aftaler sammen et forløb.

Jeg vil sammen med dig undersøge, hvordan du egentlig har det.

Når du får lært dig selv bedre at kende, så kan du også bedre mærke hvad du har brug for. Når du handler, skaber du forandring for dig selv og for dem, du er sammen med.

Jeg tror på, at alle kan udvikle sig, når de bliver mødt med respekt og nærvær af en fagperson med indsigt og forståelse for den enkeltes situation.

I terapeutisk arbejde er det muligt at få en dybere kontakt til sig selv, få bearbejdet uforløste traumer og få kontakt til sine ressourcer.

De relationer vi indgår i, i vores familieliv, arbejdsliv og samliv kan være sundhedsskabende, vedligeholdende eller nedbrydende. Vi bliver til dem vi er, gennem de relationer vi indgår i, og den måde vi tænker og taler om os selv og andre.

Jeg brænder for at være med til at hjælpe mennesker, til at skabe og indgå i relationer, der opleves sunde og udviklende for alle partner.

Anita Stage

Familie- og psykoterapeut

Tlf. 20 51 86 40
E-mail: kontakt@anitastage.dk

Hos mig handler det om dig! 

Det gør det, da din trivsel og psykisk udvikling er vigtig for din livskvalitet.

Kontakt mig for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Gennem et terapeutisk forløb hos mig arbejder vi med dine oplevelser og omstændigheder, som har sat dig/Jer i den krise, der gør, at du/I søger hjælp til at få det bedre.

Vi arbejder med dine overbevisninger, dine intentioner, viden og værdier, følelser, tanker, handlinger og kroppen, så du igen kan få genfundet og udviklet ny viden om dig selv.

Følg med på min blog

Her skriver jeg om...

At miste sin mor

At miste sin mor

Min kære mor ville i dag være blevet 70 år❤️Der går nærmest ikke en dag, uden at jeg tænker på hende og på den omsorg og kærlighed, hun formåede at give til sine børn, børnebørn og andre, der kendte hende godt.Som psykoterapeut får jeg brug for at skrive nogle få ord...

Bange for at fejle

Bange for at fejle

At turde fejlePå mine daglige gåture i naturen, oplever jeg, at forskellige temaer dukker op. Temaer som kan omhandle mig selv, og de mennesker jeg møder som psykoterapeut. I dag blev jeg mødt af at være bange for at fejle, ikke at slå til, eller gøre det godt...

Har du fysisk ondt

Har du fysisk ondt

Har du fysisk ondt?I arbejdet som psykoterapeut møder jeg mange mennesker, som lider af smertefulde og til tider diffuse symptomer i deres liv. Ofte ved det enkelte menneske ikke, hvad symptomerne handler om. Smerterne kan opleves forvirrende, uforståelige og derfor...

Brug for en samtale
– send en besked

Du er altid velkommen til at sende mig en besked, så vil jeg svare dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til mig på tlf. nr. 20 51 86 40.

Hvis jeg ikke tager telefonen, ringer jeg dig op så snart det er muligt.

Send venligst ikke følsomme oplysninger via ikke krypteret mail.