TRAUMETERAPI & BEHANDLING

Når vi som menneske oplever en trussel, bliver vores nervesystem øjeblikkeligt vækket for at mobilisere os til overlevelse. Når vi oplever at vi ikke formår at kæmpe eller flygte, og vores krop er uforberedt af chokket, bliver krop og sindet låst fast. Derfor vil vores nervesystem blive aktiveret, så vi oplever at vi ikke kan sove, eller hvile sindet.

Vi oplever at vi bliver plaget som menneske, med at opleve ængstelig, som kan vise sig ved bekymringer, angst og depression.

Vi begynder fx at opleve at blive bange, når vi skal køre bil, tage toget, flyve eller være i selskab med andre. Det opleves pludselig svært at være sig selv, give udtryk for egne behov i relationen til sig selv og andre. Det bliver ikke mindst svært at mærke sine følelser og de kropslige fornemmelser. Vi begynder at få andre strategier og mønstre, som er uhensigtsmæssige for os selv og i samspillet med andre. Det kan være vi bliver for aggressiv, for pleasende og ikke formår at sætte personlige grænser i relationen til sig selv og andre.

Ved traumer kan vi opleve mange forskellige symptomer, som ondt i maven, svært ved at trække vejret, migræne, svært ved at sove, træthed og nedtrykthed.

I traumeterapi vil du opleve, at der bliver arbejdet med at få opløst de traumer der tidligere har sat sig i kroppen, så du igen kan opleve at trække vejret mere frit, og dermed opleve at krop og hoved hænger bedre sammen. Du vil opleve at du får din frihed tilbage og bliver mere trygt ved dig selv og din krop.

I behandlingen vil der være fokus på din krop og dine følelser. Der vil være fokus på de sansninger der sker inden i dig, og de forandringer der løbende vil ske. Du vil opleve, at du får nemmere ved at mærke dig selv, kunne berolige dig selv og ikke mindst mærke at du får nemmere ved at kunne trække vejret, og dermed større frihed til dig selv og livet.

Brug for en samtale
– send en besked

Du er altid velkommen til at sende mig en besked, så vil jeg svare dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til mig på tlf. nr. 20 51 86 40.

Hvis jeg ikke tager telefonen, ringer jeg dig op så snart det er muligt.

10 + 5 =

Send venligst ikke følsomme oplysninger via ikke krypteret mail.