Dig og mig …

Det er dig, og mig der har en samtale sammen om det du synes der er svært, og som ”bøvler” for dig lige nu eller har gjort i et stykke tid.

Det er ikke altid vi ved, hvad problemet er, nogle gange ved vi det og andre gange er det mere diffust.Jeg hjælper dig med at finde ind til essensen af det.Jeg oplever typisk at et forløb strækker sig over 4-6 gange, nogen har brug for færre samtaler, og andre har brug for at samtalerne strækker sig over en længere periode.Nogen kommer ca. en gang om ugen andre kommer hver 14 dag.Det er forskelligt, hvad ens behov er.Når du kommer til første samtale, taler vi om det, der er svært for dig - og ikke mindst hvad du har brug for, at vi skal snakke om. Hvis du ikke ved, hvad det handler om, sætter vi sammen ord på det du kommer med.Måske har du ikke gået i terapi før og oplever at være nervøs omkring dette.Vi tager det stille og roligt, jeg har hele tiden fokus på at du er med til at vælge, hvad vi skal tale om.Vores liv udvikler sig ikke altid i den retning vi drømte om, der kan opstå
vanskeligheder som kan være svære at håndtere på egen hånd.Kriser, konflikter, traumer, overvældelse kan skabe behov for en udvidelse af ens opfattelse sammen og hver for sig. Den støtte man oplever at få af sine venner og familie, er ikke altid tilstrækkelig til at komme igennem de omstændigheder, som man pludselig står midt iDerfor vælger mange mennesker at opsøge en psykoterapeut for at tale med et menneske, som har fokus på det du kommer med, og hvor dagsorden er at hjælpe én som samtidig har ekspertise og erfaring nok til fordomsfrit at rumme dig på en nænsom måde, hvad du end må kæmpe med.Det kan være svært selv at få øje på, hvilken vej man skal gå. Det er her, psykoterapeuten kan være dig behjælpelig med at finde nye veje, så du kommer igennem de problemer der må være.Jeg har tavshedspligt, så alt hvad du fortæller forbliver mellem os.

Brug for en samtale
– send en besked

Du er altid velkommen til at sende mig en besked, så vil jeg svare dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til mig på tlf. nr. 20 51 86 40.

Hvis jeg ikke tager telefonen, ringer jeg dig op så snart det er muligt.

8 + 5 =

Send venligst ikke følsomme oplysninger via ikke krypteret mail.