PSYKOTERAPI

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder, og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Der kan være mange grunde til, at vi som menneske søger en psykoterapeut. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet. Det kan være, at du slås med angst, depression, OCD (tvangstanker), stress, ensomhed, selvværd, mindreværd, generthed, socialfobi, mobning, ked af det hed, har mistet en du holdt meget af, mistet dit job eller andet.Vi som mennesker kan have haft en traumatisk oplevelse og befinde os i en krise og derfor har brug for en at tale med.Som psykoterapeut hjælper jeg også mennesker, der ikke nødvendigvis er i krise, men som vil lære mere om sig selv, og udvikle sig både professionelt og personligt.

Bag om

Psykoterapi kan foregå både individuelt, som par eller familier.

Ved hjælp af samtaler vil du opleve, at jeg sammen med dig/ Jer eller som familie vil identificere jeres dynamikker, mønstre og mekanismer, som ligger bag symptomerne.

Jeg vil på en tryg, nænsom og autentisk måde og i et ligeværdig samvær være med til at du/ I eller familien vil ændre de dynamikker, mønstre og mekanismer der ”spænder ben” for at opleve mere trivsel og tryghed i livet sammen og hver for sig.

I terapien handler det om ”det taler vi om”, at der bliver italesat og arbejdet med de tanker, følelser, handlinger og hændelser der gør, at man fx oplever sig stresset, trist eller føler angst.

Mit fokus vil være at støtte og hjælpe dig med at få indsigt i og forstå dine problemer, og give dig de værktøjer, du måtte have brug for, for at kunne fungere bedre i hverdagen med dig selv, din familie, venner og på jobbet.

Behandlingens længde afhænger af flere ting og altid af det enkelte menneske.

En psykolog og en psykoterapeut adskiller sig primært på tre områder.

  • En psykoterapeut har under sin uddannelse gennemgået egen terapi og personlig udvikling.
  • En psykoterapeut stiller ikke kliniske diagnoser.
  • En psykoterapeut er ofte billigere end en psykolog.

Brug for en samtale
– send en besked

Du er altid velkommen til at sende mig en besked, så vil jeg svare dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til mig på tlf. nr. 20 51 86 40.

Hvis jeg ikke tager telefonen, ringer jeg dig op så snart det er muligt.

3 + 12 =

Send venligst ikke følsomme oplysninger via ikke krypteret mail.