Hvem er jeg...

PSYKOTERAPEUT ANITA STAGE
Kontakt

Familie-, par- og psykoterapeut, SE-traume terapeut, socialrådgiver og pædagog

Som uddannet Familie- og psykoterapeut, socialrådgiver og pædagog har jeg 25 års erfaring med at arbejde med børn, unge og deres familier, individuelt og par.

Ved siden af min private praksis har jeg deltidsjob som familiebehandler i et Familiehus, med familiesamtaler, rådgivning og vejledning, individuelle- parsamtaler til både børn, unge og voksne, samt familiegrupper en gang om ugen for forældre og børn med nedsat funktionsnedsættelse.

Psykoterapeut Anita Stage

Anita Stage

Familie- og psykoterapeut

Tlf. 20 51 86 40
E-mail: kontakt@anitastage.dk

Brug for en samtale – send en besked

Psykoterapeut samtalelokale

Jeg er gift og har selv fire børn, hvor af de to yngste stadigvæk bor hjemme. Jeg er opvokset i København, men har i mange år boet på Midtfyn.

Mit eget liv har rummet både modgang og medgang. Jeg har i en ung alder mistet begge mine forældre, og kender til at føle mig alene.  Jeg ved derfor at nænsomhed, tryghed, autenticitet har stor betydning for at kunne skabe forandring for det enkelte menneske.

Jeg kender fra min egen krop vigtigheden af at blive taget alvorligt og lyttet til. At det kan gavne ens healingsproces, at et andet menneske lytter, genkender, giver anerkendelse og giver ufordømmende feedback på ens oplevelser.

Jeg er optaget af at skabe nye erfaringer for dig på en varm, nænsom og autentisk måde, samtidig med at du oplever at få nye erfaringer med dig selv.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at forbedre deres trivsel. Mange mennesker oplever i en kortere eller længere periode af deres liv, at livet kan være svært, og har brug for hjælp til at komme videre.

Jeg vil hjælpe dig med, at du kan skabe et meningsfuldt liv igennem et kompetent og fagligt tilrettelagt psykoterapeutisk samtaleforløb.

 

Vi har af flere omgange haft samtaler hos Anita, både individuelt og som familie. Vi er hver eneste gang trådt ind i et trygt rum for både voksne og børn. Anita har været eminent at lytte, spørge nysgerrigt og med sin empati formået at få åbnet op for de svære ting og hjulpet os til nye perspektiver på problematikker. Hun har hjulpet os til løsningsforslag, småjusteringer eller blot anerkendelse af og indsigt i, at det vi gør er rigtigt. Vi har allerede anbefalet Anita til flere og vi gør det meget gerne igen.

– – – – – – – – – – – – O – – – – – – – – – – – –

Stine og Christian

Anitas tilgang er enkel og nede på jorden. Jeg har i en længere periode haft svært ved at sige fra som til sidst ender i stress og angst. Mine samtaler hos Anita har gjort mig mere selvsikker og jeg er blevet bedre til og være “mig”. Og sige fra. Vi er skabt til og være os selv. Jeg har lært mig selv at kende og huske man skal have glæden helt ned i maven da vi kun har et liv.

– – – – – – – – – – – – O – – – – – – – – – – – –

Patricia

Jeg har haft flere samtaler hos Anita og har hver gang set frem til næste samtale.
Hos Anita er jeg blevet mødt som den jeg er og med de problemer jeg oplever at have.
Anita har fået mig til at acceptere mig selv.Jeg oplever at få mere selvværd og ro i min hverdag af samtalerne ved Anita.
Jeg er ikke længere så fokuseret på alt det jeg ikke kan og når, men mere på hvad jeg har lyst til og hvad der gør mig glad sammen med min kæreste , venner og familie.
Jeg oplever at det er ok at være mig også selvom jeg fejler og ikke altid ved, hvad jeg skal sige i socialesammenhæng.

Jeg vil anbefale Anita til andre.

– – – – – – – – – – – – O – – – – – – – – – – – –

Anna 26 år

Brug for en samtale
– send en besked

Du er altid velkommen til at sende mig en besked, så vil jeg svare dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til mig på tlf. nr. 20 51 86 40.

Hvis jeg ikke tager telefonen, ringer jeg dig op så snart det er muligt.

Send venligst ikke følsomme oplysninger via ikke krypteret mail.
Verified by MonsterInsights