Familie,- par og individuel psykoterapeut

 

Traumebehandler

Stressmaster

Socialrådgiver

Pædagog

Erfaring med ledelse

Som uddannet Familie, – par og  individuel psykoterapeut, socialrådgiver og pædagog har jeg 25 års erfaring med at arbejde med børn, unge og deres familier, individuelt og par.

Som Familie- og psykoterapeut er jeg freelance terapeut for Odense Kommune, hvor jeg løbende modtager opgaver med fokus på familiebehandling.

Psykoterapeut Anita Stage

Anita Stage

Familie,- par og individuel psykoterapeut

Tlf. 20 51 86 40
E-mail: kontakt@anitastage.dk

Brug for en samtale – send en besked

Psykoterapeut samtalelokale

Jeg er gift og har selv fire børn, hvor af de to yngste stadigvæk bor hjemme. Jeg er opvokset i København, men har i mange år boet på Midtfyn.

Mit eget liv har rummet både modgang og medgang. Jeg har i en ung alder mistet begge mine forældre, og kender til at føle mig alene.  Jeg ved derfor at nænsomhed, tryghed, autenticitet har stor betydning for at kunne skabe forandring for det enkelte menneske.

Jeg kender fra min egen krop vigtigheden af at blive taget alvorligt og lyttet til. At det kan gavne ens healingsproces, at et andet menneske lytter, genkender, giver anerkendelse og giver ufordømmende feedback på ens oplevelser.

Jeg er optaget af at skabe nye erfaringer for dig på en varm, nænsom og autentisk måde, samtidig med at du oplever at få nye erfaringer med dig selv.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at forbedre deres trivsel. Mange mennesker oplever i en kortere eller længere periode af deres liv, at livet kan være svært, og har brug for hjælp til at komme videre.

Jeg vil hjælpe dig med, at du kan skabe et meningsfuldt liv igennem et kompetent og fagligt tilrettelagt psykoterapeutisk samtaleforløb.

 

Brug for en samtale
– send en besked

Du er altid velkommen til at sende mig en besked, så vil jeg svare dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til mig på tlf. nr. 20 51 86 40.

Hvis jeg ikke tager telefonen, ringer jeg dig op så snart det er muligt.

14 + 8 =

Send venligst ikke følsomme oplysninger via ikke krypteret mail.