Alle kan få stress og alle kan komme af med stress. Skal jeg hjælpe dig med at blive stressfri? Det er min erfaring, at mennesker, der får stress, er stærke, og har været det alt for længe. Bl.a. fordi de ikke har fået sagt fra til flere opgaver.Vi får typisk ikke stress af at have travlt, men vi får stress af ikke athave overblik over vores opgaver.Derudover ved man, at ansatte, der ikke oplever at blive anerkendt påjobbet, har nemmere ved at få stress. Ligeledes ved man, at når opgaver,krav og ressourcer ikke er tilpasset, arbejdsopgaverne konstant ændres, og der er en dårlig kultur på arbejdspladsen, hvor man ikke holder pauser, også kan være medvirkende til at udløse stress. Min baggrundJeg er uddannet som pædagog, socialrådgiver, familie,- par- ogpsykoterapeut, traumebehandler, coach, mindfulnessinstruktør ogStressmaster.

Jeg har:

Arbejdet med stress i et psykologhus, Familiehus, som leder af etBørnehus med 16 ansatte, hvor jeg har oplevet, at ansatte blev sygemeldte i kortere elle længere perioder.

Ar Haft samtaler med mennesker, der er ramt af stress, angst,depression, som er vendt tilbage til arbejdsmarkedet efter en kortere eller længere sygemelding.

Erfaring med stress i forhold til de organisatoriske faktorer, derbidrager til, at vi bliver ramt af stress på en arbejdsplads.I kuren mod stress, skal vi arbejde med…For at kunne reducere din stress og gøre dig stressfri vil fokus først værepå at få genskabt din balance og få skabt ro og energi inden i dig. Sammen med dig vil jeg have fokus på, at du får kontakt til din krop, til din unikke livsvej og dine personlige værdier og at du begynder at leve det liv, du inderst inde tror på, og som giver allermest mening for dig.Jeg vil have fokus på din vejrtrækning, så du lærer at trække vejret dybere.

Erfaring med stress i forhold til de organisatoriske faktorer, derbidrager til, at vi bliver ramt af stress på en arbejdsplads.I kuren mod stress, skal vi arbejde med…For at kunne reducere din stress og gøre dig stressfri vil fokus først værepå at få genskabt din balance og få skabt ro og energi inden i dig. Sammen med dig vil jeg have fokus på, at du får kontakt til din krop, til din unikke livsvej og dine personlige værdier og at du begynder at leve det liv, du inderst inde tror på, og som giver allermest mening for dig.Jeg vil have fokus på din vejrtrækning, så du lærer at trække vejret dybere. Det er vigtigt, at du bliver bevidst om vigtigheden i at trække vejret dybere frem for at have en vejrtrækning, der ikke kommer længere ned end til brystet.Når vi ikke formår at få skabt den dybe vejrtrækning, opstår der mere uro i kroppen, vi får sværere ved at sove, og vi kan nemmere få bekymringstanker og tankemylder (overtænkning). Det påvirker vores mentale trivsel på flere måder, både vores sundhed, vores relationer, adfærden, følelser og kropslige fornemmelser, det hele påvirker hinanden på kryds og tværs. Vores bekymringstanker kan aflæres igen. Tanker er bare tanker, tanker er ikke sandheder.Sammen med dig vil jeg hjælpe dig til at blive mere bevidst om din kontakt til dig selv, dine relationer og være mere til stede i nuet, fremfor ifortiden og fremtiden. Når vi er til stede i nuét, kan vi ikke få stress.

Brug for en samtale
– send en besked

Du er altid velkommen til at sende mig en besked, så vil jeg svare dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til mig på tlf. nr. 20 51 86 40.

Hvis jeg ikke tager telefonen, ringer jeg dig op så snart det er muligt.

5 + 5 =

Send venligst ikke følsomme oplysninger via ikke krypteret mail.