Alle kan få stress, og alle kan komme af med stress igen.

Jeg kan hjælpe dig med at blive stressfri. Det er min erfaring, at mennesker, der får stress, er stærke mennesker, men mennesker der har været stærke alt for længe. Der er mange grunde til, at vi som menneske kan blive ramt af stress. Vi kan få stress af dårlig arbejdskultur på jobbet, hvor det ikke er muligt at sige fra og gøre sine arbejdsopgaver færdige. Vi får typisk ikke stress af at have travlt, men vi får stress af ikke at have overblik over vores opgaver. Vi kan også få stress af at kede os på jobbet, og ikke få brugt vores kompetencer og erfaringer. Man ved også i dag at ansatte der ikke får anerkendelse på jobbet, har nemmere ved at få stress.

Det er ok at sige nej, ligesom det er at sige ja. Mange der bliver ramt af stress, er mere erfarende med at sige ja, fremfor at sige nej til fx flere opgaver. Jeg har selv haft stress som ung, og kender til, hvordan stress opleves inden i en, mærke skammen over at måtte sige mit job op og blive sygemeldt. Jeg ved også i dag at det ikke er skamfuldt at få stress, og at stressen har lært mig flere ting, som jeg ikke vil være foruden.

Jeg har erfaring med som stressmaster og mine mange samtaler med stressramte igennem tiden, at når opgaver, krav og ressourcer ikke er tilpasset, arbejdsopgaverne konstant ændres, og der er en dårlig kultur på arbejdspladsen, så er det medvirkende til at vi som menneske får stress.

Jeg har erfaring med ledelse og selv været leder af et stort børnehus med 16 ansatte og har i den forbindelse oplevet at ansatte er blevet sygemeldt i en kortere eller længere periode.

Jeg er uddannet:

- Stressmaster

- Psykoterapeut

- Traumebehandler (SE)

- Coach

- Mindfullnessinstruktør

- Socialrådgiver

- Pædagog

Som stressmaster har jeg en metode, hvor jeg har fokus på kuren mod stress. I kuren mod stress, skal vi arbejde med at reducere din stress og gøre dig stressfri. Jeg vil til en start have mest fokus på at få genskabt din balance og få skabt ro og energi inden i dig.

Jeg vil sammen med dig have fokus på, at du får kontakt til din krop, til din unikke livsvej og dine personlige værdier, og at du begynder at leve det liv, du inderst inde tror på, og som giver dig allermest mening.

Jeg vil have fokus på din vejrtrækning, så du lærer at trække vejret dybere. Det er vigtigt, at du bliver mere bevidst om vigtigheden i at trække vejret ordentlig, frem for at have en vejrtrækning, der ikke kommer længere ned end til brystet.

Når vi ikke formår at få skabt den dybe vejrtrækning, opstår der mere uro i kroppen, vi får sværere ved at sove, og vi kan nemmere få bekymringstanker og tankemylder (overtænkning).

Jeg vil sammen med dig have fokus på, hvad der giver dig energi og hvad der tager din energi. Jeg vil have fokus på, at du er den vigtigste, og først derefter kommer familien og arbejde. Jeg vil arbejde med dine bekymringstanker og støtte dig i at få mere lette og realistiske tanker, når du oplever du bliver presset. Jeg vil sammen med dig tale om at tanker er bare tanker, og ikke sandheder, og give dig redskaber til at kunne understøtte dette.

Der vil i samtalerne være fokus på at være i nuet og ikke så meget i fremtiden og fortiden. Når vi er til stede i nuét, kan vi ikke få stress.

Brug for en samtale
– send en besked

Du er altid velkommen til at sende mig en besked, så vil jeg svare dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til mig på tlf. nr. 20 51 86 40.

Hvis jeg ikke tager telefonen, ringer jeg dig op så snart det er muligt.

3 + 12 =

Send venligst ikke følsomme oplysninger via ikke krypteret mail.