Traume

Behandling af Traumer i Odense og Midtfyn
KONTAKT

Samtaler og behandling mod traumer i Odense og Midtfyn 

De fleste mennesker rammes på et eller andet tidspunkt i livet af en krise. Det kan være i forbindelse med en skilsmisse, en fyreseddel, konkurs, ens børn flytter hjemmefra eller alderen står for døren og man skal på pension. Kommer du godt igennem livskrisen vil du kunne komme styrket ud på den anden side og dermed være mere rustet til at klare en anden livskrise.

Livskriser er ikke noget vi selv vælger til eller fra. De er en del af livet og dermed vores egen værktøjskasse. Får vi ikke håndteret livskriserne kan det føre til angst og depression. En livskrise kan udløses af en akut krise, som kendetegnes ved at opleve at ‘tæppet ryger væk under en’.

Den kan også opstå ved en krise i ens liv, hvor man oplever at blive i tvivl om man er på rette vej og ikke lever det liv, som man gerne ville. Kender du fornemmelsen af, at du ikke er helt der hvor du gerne vil være? At du kan mærke at noget er galt, men du får ikke handlet eller ved ikke, hvordan du skal handle på det? 

Uanset om du befinder dig i en akut eller eksistentiel krise, om det er nyt eller noget du har gået rundt med længe, så kan du altid få hjælp, til at navigere i det der ”bøvler” for dig.
Har du brug for en samtale?
Kontakt mig allerede i dag eller book en tid her.

Brug for en samtale
– send en besked

Du er altid velkommen til at sende mig en besked, så vil jeg svare dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til mig på tlf. nr. 20 51 86 40.

Hvis jeg ikke tager telefonen, ringer jeg dig op så snart det er muligt.

6 + 9 =

Send venligst ikke følsomme oplysninger via ikke krypteret mail.